Χαμένη στην επικοινωνιακή φούσκα που η ίδια δημιούργησαν βρίσκεται η κυβέρνηση της ΝΔ καθώς η απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της έξαρσης των κρουσμάτων, την αναγκάζει σε μια επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία διγλωσσία.

Μετά την υπόθεση του πρώην (πλέον) Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Διακόπουλου, μετά τις αντικρουόμενες θέσεις που εκφράστηκαν με διαφορά μερικών λεπτών ανάμεσα στους Κοντοζαμάνη – Χαρδαλιά για το ζήτημα της απόκρυψης των κρουσμάτων, χθες ήταν η σειρά του ίδιου του Μητσοτάκη να αδειάσει τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Μόλος προχθές, 18 Αυγούστου 2020, ο Ν. Χαρδαλιάς διαβεβαίωνε ότι το άνοιγμα του τουρισμού δεν ευθύνεται στην ανοδική τάση κρουσμάτων που παρατηρείται στη χώρα μας: «Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια» αποτέλεσμα της μη τήρησης των μέτρων.

Η τοποθέτηση του Χαρδαλιά αμφισβητήθηκε τόσο από τους πολίτες όσο τελικά και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη!

Ο οποίος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξής του στο CNN, όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν λόγω «του ανοίγματος της οικονομίας και του τουρισμού» αλλά σημείωσε μάλιστα ότι ήταν και αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here