Αφού, υποκριτικά φυσικά, αποθέωσαν το δημόσιο σύστημα Υγείας, αφού, υποκριτικά φυσικά, χειροκρότησαν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, αφού, υποκριτικά φυσικά, μας είπαν για ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, με προσλήψεις και υλικοτεχνική υποδομή, τελικά προχωρούν με λουκέτα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ, που κοινοποιείται τόσο στον Πρωθυπουργό όσο και στον Υπουργό Υγείας, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αφήσει σε αδρανοποίηση τη μόνη δημόσια Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική στην Ελλάδα, δηλαδή το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με αποτέλεσμα τη συνέχιση της αναστολής της λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας.

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ζητάει από τη σημερινή κυβέρνηση την επανέναρξη της λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής και της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Την ένταξη της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας στον οργανισμό του νοσοκομείου και ενίσχυση της λειτουργίας της με αυτόνομη διεύθυνση.

Την πλήρη στελέχωσή τόσο της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής όσο και της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ήδη πάντως, όπως συμβαίνει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό -καθώς τα ΜΜΕ παραμένουν σιωπηλά μπροστά σε καταγγελίες και τεράστιες παραλείψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη- στο twitter αποκτά δυναμική η απαίτηση των πολιτών για την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here