Ο Χρυσοχοΐδης απαγορεύει, οι αγρότες απαντούν: Θα γίνει έστω και με το ζόρι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα!

0
62
Ο Χρυσοχοΐδης απαγορεύει, οι αγρότες απαντούν: Θα γίνει έστω και με το ζόρι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα!

Στριμωγμένο πολιτικά εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου απέναντι στις κινητοποιήσεις των αγροτών που αναμένεται να κορυφωθούν την ερχόμενη Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, με συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Η απόφαση των αγροτών, που βρίσκονται εδώ και μέρες στα μπλόκα για την κάθοδο στην πρωτεύουσα, πάρθηκε στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, την περασμένη εβδομάδα.

Στη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα τους επιτρέψει να πάνε με τα τρακτέρ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τους κάλεσε τους να μεταβούν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία και ΙΧ, ζητώντας να μη χρησιμοποιούσαν τα τρακτέρ στη συγκέντρωσή τους!

Στον εκβιασμό και εκφοβισμό της κυβέρνησης, οι αγρότες απάντησαν άμεσα και χωρίς περιστροφές: Αυτή είναι η απόφασή μας, αυτή θα υλοποιήσουμε.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους να προχωρήσουν στον αρχικό σχεδιασμό τους που θέλει την κάθοδό τους μέχρι το Σύνταγμα με 150-200 τρακτέρ και την παραμονή τους για ένα 24ωρο.

«Δηλώνουμε ότι θα υλοποιήσουμε την απόφασή μας. Θα κάνουμε μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Καλούμε και τον λαό να είναι μαζί μας και να δώσουμε τη μάχη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Δημογιάννης, εκπρόσωπος μπλόκου Αλαμάνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here