Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε στους αγρότες, το βράδυ της Κυριακής, η αναβολή της συνάντησης με τους Αυγενάκη – Κελέση, με αποτέλεσμα την εισβολή τους στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Όταν οι αγρότες έμαθαν ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Υφυπουργός ματαίωσαν την συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα, μπήκαν στα τρακτέρ που είχαν παρατάξει έξω από το ξενοδοχείο και έφτασαν στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης. Οι ίδιοι επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα αναχωρήσεων για να συναντήσουν Υπουργό και Υφυπουργό, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο παρατάχθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αγρότες δηλώνουν εξοργισμένοι. Θεωρούν πως η ακύρωση της συνάντησης εκ μέρους του κ. Αυγενάκη είναι προσβλητική, την στιγμή που εκείνοι περίμεναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο ξενοδοχείο.

Όπως ανέφεραν, εν αναμονή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, σχεδιάζουν να σκληρύνουν την στάση τους μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό προχωρώντας νωρίτερα σε αποκλεισμούς του τελωνείου, ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσουν νέες συσκέψεις για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here