Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι παραγωγοί της χώρας μετά και τους εμπαιγμούς της κυβέρνησης, που αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους. 

Στην πανελλαδική σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (6/2) στη Νίκαια Λάρισας, συμμετείχαν 55 μπλόκα και 70 αγροτικοί συνεταιρισμοί που αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ ετοιμάζουν «κάθοδο» στην Αθήνα. Ειδικότερα αποφάσισαν να κλείνουν με τρακτέρ από την Τετάρτη την ίδια ώρα σε όλα τα σημεία στην εθνική, επαρχιακή και τελωνεία, ενώ το κάθε μπλόκο θα κάνει δράσεις και μέσα στην πόλη. Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συλλαλητήριο στην Αθήνα με τρακτέρ.

«Να βρεθούν λύσεις που θα ικανοποιούν ανάγκες κι όχι λύσεις για επικοινωνιακούς λόγους», σημείωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Καρδίτσας, Κώστας Τζέλας στην τοποθέτησή του κατά την έναρξη της Πανελλαδικής σύσκεψης. «Δίνουμε μια διορία 2-3 ημερών στον πρωθυπουργό και αναμένουμε την πρόσκλησή του με συγκεκριμένες λύσεις επί των συγκεκριμένων αιτημάτων μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας θα πάρει ακόμη πιο έντονη μορφή», σημειώνουν, ξεκαθαρίζοντας ότι το επόμενο βήμα είναι η «κατάβαση» στην Αθήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here