Το τέλειο εξιλαστήριο θύμα, σε μια περίοδο που οι ευθύνες του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είναι μεγάλες και αυταπόδεικτες, βρήκε ο Μητσοτάκης στο πρόσωπο του Νότη Μηταράκη, επιδιώκοντας να αλλάξει -έστω και για λίγο- την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τη δραματική κατάσταση στη Ρόδο.

Μπορεί μεν ο πρώην πλέον Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να βρισκόταν σε ανειλημμένες…διακοπές ενώ η Ελλάδα καιγόταν, ωστόσο οι κραυγαλέες ελλείψεις για την αντιπυρική περίοδο βαραίνουν συνολικά την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που, θυμίζουμε, διανύει τη δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης. Το αποτέλεσμα είναι συνολικά δικό του «έργο».

Ο Μηταράκης λοιπόν παραιτήθηκε από τη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, παραμένοντας πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ για 32 ημέρες, ωστόσο για να επιβεβαιωθεί η γραφικότητα του ανδρός, ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη -επαναλαμβάνουμε ενώ η Ελλάδα καιγόταν- να ενημέρωση την «κατάστασή του» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Δεν πρόκειται ωστόσο για την πιο γραφική στιγμή του. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Νότης Μηταράκης, τότε Υπουργός Μετανάστευσης στην πρώτη κυβέρνηση των «Αρίστων», συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι», μετά από δική του πρόταση!

Άντε και στις οικογενειακές ιστορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here