Κάτι λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, για να διαψεύσει (εμμέσως πλην σαφώς) τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοτζομάνη, αναφορικά με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για το πλήθος των κρουσμάτων ανά περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε ότι ουδέποτε υπήρξε απόκρυψη των κρουσμάτων καθώς «ο ΕΟΔΥ καθημερινά ανακοινώνει όλα τα κρούσματα της χώρας καθώς και την αντίστοιχη επιδημιολογική έκθεση».

Ο Υφυπουργός Υγείας σημείωσε μάλιστα ότι «δεν κρύψαμε ποτέ τίποτα», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά «στη σχέση ειλικρίνειας που έχει χτίσει με τους πολίτες» και την οποία «δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί».

Μερικά λεπτά αργότερα από την τοποθέτηση του κ. Κοντοζαμάνη, το λόγο πήρε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει αυστηρά μέτρα περιορισμού σε Πάρο και Αντίπαρο, χωρίς να γνωρίζει η κοινή γνώμη -ακόμα και οι τοπικοί παράγοντες- το πλήθος των κρουσμάτων!

Διαψεύδοντας λοιπόν τον Υφυπουργό Υγείας, ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχτηκε ότι είναι επιλογή της κυβέρνηση η μη ανακοίνωση του αριθμού των κρουσμάτων ανά νησί, με επιχείρημα «τη μη στοχοποίηση της κάθε περιοχής»!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here