Φαιδρό κόμμα, φαιδρότερη κυβέρνηση

0
377

Στο δικό της σύμπαν εξακολουθεί να βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με την κατάσταση και τη ψυχολογία που υπάρχει στην κοινωνία, καθώς η λίστα των κρουσμάτων μεγαλώνει καθημερινά.

Η κυβέρνηση, ασθμαίνοντας πλέον, προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες της από το -χωρίς σχέδιο- άνοιγμα του τουρισμού, καταγγέλλοντας τους πολίτες, και ειδικά τις νέες και τους νέους.

Την ώρα που ο αριθμός των νοσούντων αλλά και των διασωληνωμένων μεγαλώνει επικίνδυνα, την ώρα που η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην αγωνία των γονιών λόγω της έναρξης της λειτουργίας των σχολείων και ενώ θα πρέπει να επωμιστούν το καθημερινό κόστος για την αγορά μασκών, η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσής της, μας λέει ότι βρήκε τη λύση! Και αυτή δεν είναι άλλη από μια ακόμα φαιδρή επικοινωνιακή επιλογή.

Στην ανακοίνωση της η Συγγρού, αφού, χωρίς ίχνος ντροπής, μας ενημερώνει ότι «η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μάχονται καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες», στη συνέχεια καλεί (!) «όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματός μας να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα».

Φαιδρό κόμμα, φαιδρότερη η κυβέρνηση.

Αλλά πέραν της φαιδρότητας από τη…διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε.

Αλήθεια, πως ακριβώς θα πείσει -ειδικά τις νέες και τους νέους – αυτού του είδους η «καμπάνια»; Θα αλλάξουν άποψη και θα πειθαρχήσουν οι μη συνειδητοποιημένοι πολίτες επειδή θα δουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη με φωτογραφία με μάσκα στα προφίλ τους στο facebook;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here