Η ιδεοληψία του Άδωνι Γεωργιάδη εκτός από επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία έχει καταντήσει και γραφική. Την ώρα που η πολίτες περιμένουν σοβαρότητα και αυστηρά μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονωϊού, ο Υπουργός Ανάπτυξης συνεχίζει να προκαλεί και να ψηφοθηρεί εν μέσω πανδημίας!

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ -προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη- κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επιτέθηκε στον παρουσιαστή της εκπομπής επειδή τον ρώτησε αν θα πρέπει να κλείσουν οι εκκλησίες για τους πιστούς! Ο κ. Γεωργιάδης όμως, δεν έμεινε εκεί. Αφού έκανε λόγο για επίθεση στην εκκλησία και στους πιστούς, τελικά έφτασε στο σημείο να συνδέει αυτό το ερώτημα με την απαγόρευση των διαδηλώσεων.

Ίδιο άλλωστε ερώτημα, απεύθυνε και σε χρήστη του twitter, ζητώντας του να αναλάβει την ευθύνη για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού από τη συμμετοχή πολιτών σε διαδηλώσεις!

Ο Γεωργιάδης ζητά από χρήστη του twitter να αναλάβει την ευθύνη για πιθανά κρούσματα σε διαδηλώσεις!

Η ιδεοληψία του Άδωνι Γεωργιάδη εκτός από επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία έχει καταντήσει και γραφική καθώς ζητάει από χρήστη του twitter να αναλάβει την ευθύνη για πιθανά κρούσματα #κορωνοϊού από τη συμμετοχή πολιτών σε διαδηλώσεις! https://youtu.be/TnXGXMxioSo#κυβερνηση_τσιρκο #κορονοϊός #Covid_19 #covid_19GR #pandemia

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here