Όταν μέσο του ομίλου Μαρινάκη κατήγγειλε ότι «ο Τσακαλώτος ψωνίζει από φούρνο που δεν έχει pos»

0
324

Η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» δημιουργήθηκε από τον όμιλο Μαρινάκη. Κυκλοφόρησε ως καθημερινό φύλλο την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, αλλά στις 3 Ιανουαρίου 2018, αφού δεν κατόρθωσε να έχει μια αξιοπρεπή κυκλοφορία, μετατράπηκε σε κυριακάτικο φύλλο.

Η ελεύθερη πτώση συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Ένα από τα «θέματα» που αξίζει να θυμηθούμε -και το οποίο αποτυπώνει και έρχεται να προστεθεί στην…αξιοπιστία των μέσων του ομίλου Μαρινάκη- είναι αυτό που δημοσιεύθηκε στο 124ο φύλλο της «Ελευθερίας του Τύπου», στις 29 Αυγούστου 2017.

Τότε δηλαδή, που η εφημερίδα «ενημέρωνε» το αναγνωστικό κοινό ότι ο «Τσακαλώτος ψωνίζει ψωμί από φούρνο που αρνείται να βάλει pos»! Αν μη τι άλλο επρόκειτο για μία ακόμη αποκάλυψη, η οποία είχε θέση στο πάνω μέρος του πρωτοσέλιδου και αναπαρήχθη και από σειρά ιστοσελίδων, μεταξύ των οποίων και το «Μακελιό».

Τι ανέφερε το…ρεπορτάζ; Όπως διαβάζουμε «ο φούρνος από τον οποίο ψωνίζει συχνά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αρνείται να βάλει POS. Ο φούρνος, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα εκ Γαλλίας, αρνείται να προμηθευτεί POS έτσι ώστε να δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και οι υπάλληλοι το λένε στους πελάτες αφού έχουν ήδη φτάσει στο ταμείο».

Αποκαλυπτική δημοσιογραφία υψηλού επιπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here