Στη δύσκολη θέση να δώσει απαντήσεις και να καταθέσει την αλήθεια που όλοι βλέπουν αλλά η κυβέρνηση κάνει πως αγνοεί, βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ για τη διαχείριση της πανδημίας.

Υπό την πίεση των αυξανόμενων θυμάτων, των διασωληνωμένων και των κρουσμάτων και με τις ΜΕΘ να είναι ήδη στα όριά τους, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση άνοιξε στην τύχη την οικονομία και τον τουρισμό, προκαλώντας ουσιαστικά ένα ακόμη πιο ισχυρό δεύτερο κύμα πανδημίας, με στόχο, όπως δήλωσε, να καλύψουν τις ζημιές στην οικονομία από το πρώτο lockdown!

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι», δήλωσε ο Γεωργιάδης, σε μια σπάνια στιγμή αυτοκριτικής, σημειώνοντας στη συνέχεια: «Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου. Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε»!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here