Παραπολιτικά: Άλλαξαν δύο φορές τον τίτλο για να καλύψουν τον Γεωργιάδη!

0
1071

Τραγελαφική αλλά και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ αποτελεί η αγωνιώδης προσπάθεια της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Παραπολιτικά να αποκρύψει την αλήθεια από την σημερινή τοποθέτηση – ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε μια ιδιαίτερα σπάνια κρίση ειλικρίνειας, δήλωσε σήμερα ότι το άνοιγμα της οικονομίας και του τουρισμού αποτέλεσε τον πυροκροτητή για το δεύτερο -ακόμα πιο σφοδρό- κύμα της πανδημίας.

Η δήλωση του Γεωργιάδη αναπαρήχθη από σειρά φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, τα οποία, παρά τη φιλότιμη προσπάθειά τους, προφανώς δεν μπορούσαν να αυτογελοιοποιηθούν και να καλύψουν την τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ.

Μεταξύ αυτών και τα Παραπολιτικά, τα οποία δημοσιεύσαν, αρχικά, τη συνέντευξη του Υπουργού με τίτλο “Γεωργιάδης: Ανοίξαμε τον τουρισμό και εξαπλώθηκε γρήγορα ο κοροναϊός”.

Μερικά λεπτά αργότερα όμως, και αφού ο Γεωργιάδης προσπαθούσε με κάθε τρόπο και μέσο να ανασκευάσει, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση, ο τίτλος άλλαξε: “Γεωργιάδης: Επικεντρωθήκαμε στον τουρισμό και εξαπλώθηκε γρήγορα ο κοροναϊός”.

Φυσικά αυτή η (πρώτη) αλλαγή – προσπάθεια κάλυψης του Γεωργιάδη, δεν ήταν αρκετή. Η ομολογία, παρέμενε ομολογία για τον εγκληματικό τρόπο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξε οικονομία και τουρισμό.

Τρίτη προσπάθεια από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Παραπολιτικά: “Γεωργιάδης: Πέσαμε τελείως έξω από τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος του κοροναϊού”.

Αλλάζουν τίτλους μπροστά στα μάτια μας, καλύπτοντας Υπουργούς, σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Χαρακτηριστικό επίσης του πανικού που επικράτησε, είναι η διατήρηση ίδιου url (σ.σ. της διεύθυνσης που αυτόματα αποθηκεύεται στο διαδίκτυο με βάση τον τίτλο κάθε θέματος) αλλά και του περιεχομένου του ρεπορτάζ που εκτείνεται σε μόλις τρεις παραγράφους.

Δεν πήγαν τελικά τσάμπα η συγγνώμη του Γεωργιάδη στον Κουρτάκη -όπως και άλλων Υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, για μη ψήφιση της άρσης της ασυλίας Πολάκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here