Ο Γεωργιάδης ζητάει συγγνώμη από τον εκδότη Κουρτάκη γιατί καταψηφίστηκε η άρση ασυλίας του Π. Πολάκη!

3
1916

Ένας απίστευτος εξευτελισμός της πολιτικής ζωής του τόπου μας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μετά την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Η αίτηση άρσης ασυλίας αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Συγκεκριμένα, επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 κατά και ένας δήλωσε «παρών».

Η διαρροή βουλευτών από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ εξόργισε καθώς φαίνεται τον εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά ο οποίος μέσω twitter ανέφερε ότι “είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου”.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε, επίσης μέσω twitter, να ζητήσει συγγνώμη (!) από τον Γιάννη Κουρτάκη, διαμηνύοντας παράλληλα ότι “αυτό δεν θα ξανασυμβεί”!

“Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί”, είναι απάντηση του Υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Τραγελαφική αλλά και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ αποτελεί η αγωνιώδης προσπάθεια της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Παραπολιτικά να αποκρύψει την αλήθεια από την σημερινή τοποθέτηση &#…. […]

  2. […] Τραγελαφική αλλά και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ αποτελεί η αγωνιώδης προσπάθεια της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Παραπολιτικά να αποκρύψει την αλήθεια από την σημερινή τοποθέτηση &#…. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here