Νέο ρεκόρ στο πλήθος των μετακλητών πέτυχε η κυβέρνηση του Μητσοτάκη

1
284

Ακόμα ένα (αρνητικό) ρεκόρ σπάει η κυβέρνηση της ΝΔ στο πλήθος των μετακλητών υπαλλήλων, καθώς ο αριθμός των προσλήψεων ανεβαίνει σε μηνιαία βάση, ανεβάζοντας παράλληλα και το…λογαριασμό για τους φορολογούμενους.

Θυμίζουμε ότι ήδη το «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον αριθμό των μετακλητών της προηγούμενης κυβέρνησης μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, αν και ως αξιωματικής αντιπολίτευση κατήγγειλε το «κράτος των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ» πουλώντας υποσχέσεις για «λιγότερο κράτος» και «λιγότερες προσλήψεις».

Για να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος (και) αυτής της κοροϊδίας από την πλευρά της ΝΔ, στα 4,5 χρόνια μετά την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα, ο μέγιστος αριθμός μετακλητών υπαλλήλων κατεγράφη τον Απρίλιο του 2019, όταν ο συνολικός αριθμός έφτασε τους 2.739.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, δηλαδή το Μάιο του 2020, οι μετακλητοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη έφτασαν τους 2.817, τον Ιούνιο του 2020 τους 2.886, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου έτους φτάνουν πλέον τους 2.892!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] ΣΥΡΙΖΑ», αφού τελικά κατόρθωσε σε λιγότερο από 14 μήνες να ξεπεράσει το πλήθος των συνεργατών που έχει διορίσε…, τώρα, απροκάλυπτα συνεχίζει και στο διορισμό των […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here