Στ. Πέτσας: «Κάθε ευρώ που θα πηγαίνει για διαφημιστική δαπάνη θα εξοικονομεί δαπάνη από το σύστημα Υγείας»!

0
1249

Χωρίς ντροπή, χωρίς μέτρο και κυρίως μακριά από την πραγματικότητα βρίσκεται η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς κορυφαίοι Υπουργοί του Μητσοτάκη ξεστομίζουν απίστευτης σύλληψης επιχειρήματα προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Έχοντας την πλήρη στήριξη των ΜΜΕ, ο Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του διαγωνίζονται, καθώς φαίνεται, στο ποιός θα καταντήσει πιο κυνικός, ακόμα και σε θέματα που αφορούν την Υγεία και τελικά τη ζωή των πολιτών.

Μετά την…κορυφαίας έμπνευσης δικαιολογία του Στέλιου Πέτσα για την απόσυρση του χαρακτηρισμού «ιστορική» από τη Κοινή Δήλωση Ελλάδας – ΗΠΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλήθηκε να απαντήσει για τα ακόμη 2 εκατομμύρια ευρώ που δίνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για τη νέα καμπάνια κατά της πανδημίας.

Και τί απάντησε ο κ. Πέτσας; Ότι «κάθε ευρώ που θα πηγαίνει για διαφημιστική δαπάνη θα εξοικονομεί δαπάνη από το σύστημα Υγείας»!

Ομολογεί δηλαδή ο κ. Πέτσας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να δώσει ακόμη 2 εκατομμύρια ευρώ στους καναλάρχες, αντί να τα διοχετεύσει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, επιβεβαιώνοντας με αυτή του τη φράση και την πολιτική επιλογή του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του να μπουκώσει με χρήμα εκ νέου τα κανάλια αντί να προχωρήσει στην αύξηση των ΜΕΘ και στην πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here