Ο Μπογδάνος αναρτά φωτογραφία με γεμιστήρες και μετά ζητά να το ξεχάσουμε

0
1816

Σε μια -αν μη τι άλλο- περίεργη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανάρτησε μια φωτογραφία με γεμιστήρες όπλων 9 χιλιοστών, χωρίς κάποιο σχόλιο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κ. Μπογδάνος διέγραψε τη σχετική δημοσίευση, ενώ μετά από αρκετή ώρα, απαντώντας στην εφημερίδα «Αυγή» έκανε λόγο για λάθος ανάρτηση, άσχετης φωτογραφίας που του είχε σταλεί.

«Πρόκειται για κατά λάθος ανάρτηση μιας άσχετης φωτογραφίας που μου στάλθηκε. Την κατέβασα μόλις κατάλαβα πως έχει ανέβει χωρίς να αντιληφθώ το πως. Παρακαλώ μην επενδύετε το θέμα με διαστάσεις που δεν υφίστανται» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η φωτογραφία με τους δύο γεμιστήρες προέρχεται από ιστοσελίδα που περιλαμβάνει κριτικές όπλων, αλλά και προσφορές για αγορά τους. Το δε όπλο, για το οποίο προορίζονται οι γεμιστήρες είναι της εταιρίας Springfield Armory, το μοντέλο “Hellcat”, που περιγράφεται ως το «μικρότερου μεγέθους όπλο 9 mm στον κόσμο».

Τα ερωτήματα, παρά την παράκληση του Μπογδάνου είναι εύλογα και ένας βουλευτής οφείλει να δώσει απαντήσεις. Ειδικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που έχει «μηνύσει» τους μισούς χρήστες στο twitter για αναρτήσεις τους:

-Ποιοι στέλνουν φωτογραφίες με γεμιστήρες όπλων στον βουλευτή της ΝΔ;

-Γιατί του στέλνουν φωτογραφίες με γεμιστήρες όπλων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here