Σα να μην συμβαίνει και κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, εμφανίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, παρουσιάζοντας την αποτυχία του…έργου του, μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, και αναφερόμενος στον περίφημο «μεγάλο περίπατο», ο Μπακογιάννης απάντησε με απίστευτη ελαφρότητα ότι το έργο «βγήκε και δεν βγήκε», ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το έργο –έστω και με την προσωρινή μορφή του– λειτουργεί, ο κ. Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι, σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας, η Πανεπιστημίου πάει λιγότερο καλά, αν και όπως υποστήριξε, «κυκλοφοριακά λειτουργεί».

Στην Πανεπιστημίου ο Μεγάλος Περίπατος «βγήκε και δεν βγήκε», «αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση που μπορώ δώσω», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, ομολογώντας ουσιαστικά ότι το πείραμα απέτυχε.

Το πείραμα ή αλλιώς «πιλοτική εφαρμογή» του Μεγάλου Περιπάτου, κόστισε σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ. Έγιναν δύο συμβάσεις, η μια που αφορούσε τα χρώματα και την σήμανση των δρόμων που υπέστησαν την δοκιμαστική ανάπλαση και η άλλη που αφορούσε τις ζαρντινιέρες, τα παγκάκια και τον λοιπό αστικό εξοπλισμό.

Αναφερόμενος στο γκαζόν που τοποθετήθηκε στην Ομόνοια, αλλά σήμερα έχει ήδη ξεραθεί, ο Δήμαρχος Αθηναίων έριξε την ευθύνη στην επίθεση από…κάμπιες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here