Αντιδράσεις για τον αντιδήμαρχο του Μπακογιάννη που επιχείρησε να μας ξεβλαχιάσει

0
837

Σε κορυφαίο θέμα σχολιασμού, με περισσότερες από 10 χιλιάδες αναφορές, έχει αναδειχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τραγελαφική δημοσίευση του Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων Νικόλαου Μακρόπουλο.

Εν μέσω πανδημίας, βαθιάς θλίψης για τα θύματα και φόβου για όσα έρχονται, ο Αντιδήμαρχος του Μπακογιάννη επέλεξε να δημοσιεύσει μέσω της σελίδας του στο facebook όσα του…λείπουν αυτή την περίοδο:

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!», ανέφερε ο κ. Μακρόπουλος, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με καμάρι μπροστά στην Άστον Μάρτιν του.

Μπορεί η ανάρτηση να διαγράφηκε από τη σελίδα του, αλλά οι αντιδράσεις, μέσω των τεσσάρων(!) hashtags που έχουν δημιουργηθεί (Μπαντεν Μπαντεν, Aston Martin, Baden Baden, Αστον Μαρτιν) είναι έντονες αλλά και με πολύ δόση χιούμορ.

Μπάντεν Μπάντεν με Άστον Μάρτιν για το στενό σύμβουλο του Μπακογιάννη, εμείς ας φάμε παντεσπάνι.

Μια επιλογή από τα κορυφαία tweets:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here