Χυδαία προπαγάνδα από το ΑΠΕ/ΜΠΕ – Λοιδορεί το μαθητικό συλλαλητήριο με φωτογραφία αρχείου από επεισόδια

0
553

Δεν αρκεί, καθώς φαίνεται, στην κυβέρνηση και στον Μητσοτάκη η καθημερινή προπαγάνδα των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, γι’ αυτό και έβαλαν για τα καλά στο παιχνίδι και το κρατικό Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Η επιλογή της σύγκρουσης με τους μαθητές που βρίσκονται σε καταλήψεις και κινητοποιήσεις έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Μέγαρο Μαξίμου, με αποτέλεσμα οι σημερινές πανελλαδικές συγκεντρώσεις των μαθητών να θορυβήσουν ακόμα περισσότερο το Υπουργείο Παιδείας αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Η προσπάθεια να λοιδορηθεί με κάθε τρόπο και μέσο η επιλογή των μαθητών να βρεθούν στους δρόμους για να διεκδικήσουν ασφαλή σχολεία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη (και) με τη συμμετοχή του ΑΠΕ/ΜΠΕ που -όχι μόνο- αδυνατεί να εκπληρώσει το ρόλο του αλλά φτάνει στο σημείο να δημοσιεύει παλιότερη φωτογραφία με επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ως στιγμιότυπο από τη σημερινή κινητοποίηση.

Υπό τον τίτλο “Πανεκπαιδευτικό #συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας” και με την παράθεση του σχετικού link που οδηγεί στην…είδηση, το ΑΠΕ/ΜΠΕ πλαισιώνει το σχετικό δημοσίευμα στα social media με την εν λόγω φωτογραφία αρχείου!

Είναι ξεκάθαρο, από την πρώτη ματιά, ότι πρόκειται για φωτογραφία αρχείου, καθώς όχι μόνο δεν υπήρξαν αυτής της έκτασης οι συγκρούσεις αλλά παράλληλα οι…πρωταγωνιστές των επεισοδίων είναι ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα, ενώ δεν φορούν μάσκες.

Δείτε το σχετικό tweet από το ΑΠΕ/ΜΠΕ:

Εδώ μπορείτε να δείτε το δημοσίευμα από το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Ακολουθούν κάποια (πραγματικά) στιγμιότυπα από τη σημερινή συγκέντρωση των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας.

Ευτυχώς δεν γίναμε Βόρεια Κορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here