Την παραίτηση της Κεραμέως ζητούν πολίτες μέσω των social media

0
413

Η εκδικητική στάση της Υπουργού Παιδείας απέναντι στους μαθητές που βρίσκονται σε καταλήψεις, αλλά και στον κόσμο της εκπαίδευσης συνολικά, που απαιτεί τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων, έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χθεσινές, μεγάλες σε όγκο συγκεντρώσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, απέδειξαν ότι η πλειοψηφία βρίσκεται απέναντι στις επιλογές της κυβέρνησης που άνοιξε τα σχολεία χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, μοιράζοντας στους μαθητές μάσκες-αλεξίπτωτα και παγούρια, μετά από πιέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ομολόγησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Η δημοσίευση δε του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου με την οποία χαρακτήρισε τους μαθητές “αλητάκια” αλλά ακόμη και η ανάρτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με την οποία επιχείρησε να λοιδορήσει τις μαθητικές κινητοποιήσεις, είναι τα γεγονότα που ήρθαν να προστεθούν στο ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, το hashtag #κεραμεως_παραιτήσου βρίσκεται στη πρώτη δεκάδα των δημοφιλέστερων τάσεων στην Ελλάδα.

https://twitter.com/Iliasparody/status/1311949123340435458

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here