Το Politico ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη, Γκραμπόφσκι και ελληνικά ΜΜΕ

0
808

Η παραβίαση των υγειονομικών μέτρων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του με την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, παρά το γεγονός ότι «θάφτηκε» από τα εγχώρια ΜΜΕ με εντολή Μαξίμου, πέρασε τα σύνορα της χώρας.

Σε εκτενή ρεπορτάζ του το Politico αναφέρεται στην παραβίαση των υγειονομικών μέτρων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που έκαναν ποδηλατάδα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση επειδή προφανώς παραβίασε τους κανόνες του lockdown που επέβαλε η κυβέρνησή του, καθώς οι περιπτώσεις κορωνοϊού αυξάνονται σε ολόκληρη τη χώρα» σημειώνει η αρθρογράφος.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο φωτογραφικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας, επισημαίνοντας ότι ο ορεινός όγκος της Πάρνηθας βρίσκεται μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι τους.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνει επίσης ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι φαίνεται σε βίντεο να κάνει motocross κάτι το οποίο απαγορεύεται σε αυτήν την περιοχή του βουνού για περιβαλλοντικούς λόγους, προκαλώντας την έντονη κριτική από την Greenpeace.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here