Το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Τα κατάφερες γιε μου!»

0
304

Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής. Όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ένοχος για όλα ο Ρουπακιάς

Νωρίτερα, ένοχος κρίθηκε ο Γ. Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα, με τους διαδηλωτές στο δρόμο να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Κρίνονται επίσης ένοχοι όλοι πλην δυο για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς που κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν προσήλθε στο Εφετείο.

Η κατηγορία για την επίθεση στο ΠΑΜΕ μετατρέπεται σε επικίνδυνη σωματική βλάβη (πλημμέλημα) και κρίνονται ένοχοι οι Καστρινός, Πανταζής και Χατζηδάκης. Για τους υπόλοιπους παύει η δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου” ενώ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here