Απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τόσο το φιάσκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσο όμως και τα καταδικασθέντα για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Χρήστο Παππά, έκανε σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2020, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Οικονόμου.

Παραδίδοντας «μαθήματα» υποβάθμισης της σημασίας που έχει η διαφυγή του Νο2 της Χρυσής Αυγής αλλά και κάλυψης του αρμόδιου Υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο Δημήτρης Οικονόμου, στην έναρξη της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, έκανε λόγο «για μια αβλεψία», σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Αφού δεν ξέραμε από την αρχή ότι θα οδηγηθούν στη φυλακή…Πάντως δεν προβλέπεται η επιτήρησή τους, η αστυνομία δεν θα έπρεπε να να είναι στα 3-5 μέτρα. Ο άλλος (σ.σ. Χρήστος Παππάς) είχε το σχεδιασμό του και την κοπάνησε. Δεν το θεωρώ και φοβερό να σου πω την αλήθεια, δεν το θεωρώ και συγκλονιστικό ότι κρύβεται για λίγες ημέρες ο Παππάς…»

Μάλιστα για να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του, ο Οικονόμου, διερωτήθηκε αν αυτό (δηλαδή η διαφυγή Παππά από τη σύλληψη και ότι συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος) «επηρεάζει τη ζωή μας», φτιάχνοντας μάλιστα ολόκληρο…σενάριο για τον τρόπο που μπορεί να διέφυγε από την ελληνική αστυνομία: «Έγινε μια αβλεψία, μπορεί κάποιος αστυνομικός να πήγε για πιπί(…) και του έφυγε ο Παππάς. Εντάξει τώρα…».

Βέβαια, δεν είναι και μαθητής που διεκδικεί μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας για τα σχολεία, για να εξοργιστεί ο κ. Οικονόμου.

Αφήστε που τελικά, μπορεί να αποδειχθεί ότι διέφυγε για το…ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here