Προσλήψεις και αποσπάσεις με το…κιλό στο γραφείο του Υπουργού Γ. Γεραπετρίτη

0
627

Ο χορός των διορισμών και των αποσπάσεων συνεχίζεται για το επιτελικό κράτος της ΝΔ του Μητσοτάκη που, θυμίζουμε, είχε κάνει σημαία του από το 2016 μέχρι και τις 6 Ιουλίου 2019 το «κράτος των μετακλητών και του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως δημοσιεύεται στη Διαύγεια ο Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης προχώρησε στο διορισμό 5 συνεργατών και στην απόσπαση ακόμα 4 για το ιδιαίτερο και για το πολιτικό του γραφείο.

Πέραν της υποκρισίας και του σανού που μοίρασε η ΝΔ προ ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας, πέραν από το γεγονός ότι όλοι ξαφνικά σφυρίζουν αδιάφορα για όλο αυτό το στρατό συνεργατών και συμβούλων, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω προσλήψεις και αποσπάσεις δημοσιεύονται στη Διαύγεια με τεράστια καθυστέρηση, που σε περιπτώσεις αγγίζει ακόμα και το ένα έτος!

Ο πρώτος διορισμός πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου 2019, δηλαδή μόλις δύο 24ωρα μετά τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές. Πριν καν κάτσουνσ τις καρέκλες! Αλλά στη Διαύγεια δημοσιεύθηκε σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά!

Ο δεύτερος διορισμός έχει υλοποιηθεί από τις 15 Ιουλίου 2019, αλλά μόνο σήμερα, 24 Ιουνίου 2020 γίνεται γνωστός.

Ο τρίτος, στις 29 Ιουλίου 2019, αλλά επίσης αναρτήθηκε στη Διαύγεια σήμερα, 24 Ιουνίου 2020.

Ο τέταρτος διορισμός έχει πραγματοποιηθεί από τις 5 Αυγούστου του 2019, όμως ο η κοινή γνώμη το έμαθε σήμερα. Χρειάστηκαν δηλαδή κάτι περισσότερο από 8 μήνες!

Ο πέμπτος διορισμός έχει πραγματοποιηθεί από τις 23 Οκτωβρίου του 2019, όμως επίσης γίνεται γνωστός σήμερα.

Όσον αφορά τις αποσπάσεις, όπου και οι τέσσερις δημοσιεύθηκαν σήμερα στη Διαύγεια, η μία εξ αυτών έχει πραγματοποιηθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here