Σαν σήμερα το 2018, η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» κατήγγειλε την τότε κυβέρνηση για τις προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία

0
453

Καταγγέλλοντας την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την στοχευμένη ενίσχυση κρίσιμων δομών του κράτους, όπως είναι η Υγεία και η Παιδεία, κυκλοφορούσε σαν σήμερα το 2018 η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Λίγες ημέρες μετά το επίσημο τέλος των μνημονίων, «ΤΑ ΝΕΑ» έβλεπαν «αμόκ παροχών» και «κάλπες», πίσω από τις εξαγγελίες που έκανε ο τότε Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ.

Ο όμιλος Μαρινάκη, συμβαδίζοντας με τη γραμμή που είχε χαράξει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης κατήγγειλε τις 3.000 προσλήψεις μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού, «ώστε μέσα στον επόμενο χρόνο να ενισχύσουμε και να μονιμοποιήσουμε το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που αφορά δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένους και ΑμΕΑ». Παράλληλα, άλλες 4.500 προσλήψεις επρόκειτο να πραγματοποιηθούν άμεσα και αφορούν εκπαιδευτικούς και εξειδικευμένο προσωπικό για την ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής στα δημόσια σχολεία.

Η εφημερίδα, κατήγγειλε επίσης ως «παροχολογία» τις προκηρύξεις που ήδη έτρεχαν εκείνη την περίοδο -και άλλες που θα έβγαιναν σε σύντομο μέλλον- και αφορούσαν 1.835 θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης, 1.216 στο υπουργείο Πολιτισμού, 1.400 στο υπουργείο Οικονομικών – ΑΑΔΕ, 23.000 στην Παιδεία, 1.900 στην Υγεία καθώς και 2.000 στον Ελληνικό Στρατό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here