Εκτός από ανήθικος είναι και παράνομος ο διορισμός της Ζαρούλια με υπογραφή Τασούλα

0
275

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διορισμού της Ελένης Ζαρούλια σε θέση μετακλητού υπαλλήλου με την υπογραφή του Προέδρου της Βουλής, καθώς, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr, σύμφωνα με τον υπαλληλικό κώδικα δεν μπορούν να διορισθούν στο δημόσιο, οι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή όσοι έχουν παραπεμφθεί για μια σειρά πλημμελημάτων (κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση κλπ).

Το ζήτημα που προκύπτει, πλέον, δεν είναι μονάχα αν η Ζαρούλια ψευδώς κατέθεσε, υπεύθυνη δήλωση με την οποία διαβεβαίωνε ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τους σχετικούς λόγους, αλλά πώς είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, να μην γνώριζε ότι η σύζυγος Μιχαλολιάκου είναι υπόδικη!

Από την άλλη πλευρά, ερωτηματικά προκύπτουν για το αν τελικά η Ζαρούλια είχε υποβάλει τη σχετική δήλωσή. Διότι σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε ο κ. Τασούλας να είχε κάνει αναφορά σε βάρος της στην εισαγγελία για το πλημμέλημα της ψευδούς δήλωσης.

Σε όποια από τις παραπάνω από τις περιπτώσεις κι αν βρίσκεται η αλήθεια, οι πράξεις του κ. Τασούλα είναι ξεκάθαρες και στέλνουν επίσης ξεκάθαρο μήνυμα: Ο Πρόεδρος της Βουλής έσπευσε να υπογράψει, μόλις πέντε ημέρες πριν από την απόφαση του δικαστηρίου, μια παράνομη πρόσληψη. Αυτή της συζύγου του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Τα σχετικά έγγραφα για το διορισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here