Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2018 όταν ο τότε αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, σήμερα εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος Κώστας Κυρανάκης, έφτανε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η στρατηγική της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, προκαλούσε την Τουρκία!

Αυτή ήταν η στάση της ΝΔ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σήμερα, σχεδόν 7 μήνες μετά τη νίκη της στις εκλογές, η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί ζαλισμένη την Τουρκία που έχει αποθρασυνθεί περισσότερο από ποτέ.

Κ. Κυρανάκης (26.02.2018): «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί (την Τουρκία) στο Αιγαίο»

Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2018 όταν ο τότε αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, σήμερα βουλευτής του κόμματος Κώστας Κυρανάκης, έφτανε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η στρατηγική της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, προκαλούσε την Τουρκία! Αυτή ήταν η στάση της ΝΔ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σήμερα, σχεδόν 7 μήνες από τη νίκη της στις εκλογές, η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί ζαλισμένη την Τουρκία που έχει αποθρασυνθεί περισσότερο από ποτέ. #ΝΔ_θελατε #κανονικοτηταhttps://www.youtube.com/watch?v=RRpOJ1SWuHQ

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here