Η συντριπτική πλειοψηφία των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών απέκρυψε την ποδηλατάδα και το motocross του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα, χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

Παρά την αναγκαστική ομολογία και τραγελαφική εξήγηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν μετέδωσαν καν το θέμα ενώ το Mega μετέδωσε μεν τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς ωστόσο να δείξει τη φωτογραφία που αποκαλύπτει τις παραβάσεις του Πρωθυπουργού.

Μάλιστα το Mega από τα συνολικά 3 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα που αφιέρωσε στο θέμα, τα 3 εξ αυτών αφορούσαν το σχόλιο του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου ο οποίος έκανε λόγο για ήσσονος σημασίας θέμα και κατέληξε ότι φταίει ο Πολάκης!

Το θέμα προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του Open, το οποίο αφιέρωσε 68 δευτερόλεπτα

Ο ΣΚΑΪ προέβαλε την επίμαχη φωτογραφία μαζί με σύντομα αποσπάσματα από τις δηλώσεις Πέτσα και Ηλιόπουλου. Το θέμα είχε συνολική διάρκεια 30 δευτερόλεπτα.

Η δε ΕΡΤ, παρουσίασε -αναγκαστικά- τις αντιδράσεις του συνόλου των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τις σχετικές ανακοινώσεις, αφιερώνοντας 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here