Ανήθικος, αναίσθητος και παράνομος ο Μητσοτάκης

1
972

Σοβαρότατο ζήτημα από την επιλογή του Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, να αψηφήσουν τα όσα βιώνει η ελληνική κοινωνία εν μέσω πανδημίας και να βολτάρουν στην Πάρνηθα, προκύπτει και από νομικής πλευράς.

Την ημέρα (29.11.2020) που η χώρα θρηνούσε για τα συνολικά 2.321 θύματα από τον κορωνοϊό και ενώ ο φόβος για το αβέβαιο παρόν και μέλλον έχει κυριεύσει του πολίτες, το…βασιλικό ζεύγος καταπάτησε τον ίδιο το νόμο και τα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν, όχι μόνο παρανόμησε καθώς βρέθηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία του (αλήθεια με ποια άδεια επιτρέπεται η μετακίνηση τόσων χιλιομέτρων;), όχι μόνο φωτογραφήθηκε χωρίς μέτρα προστασίας με πολίτες, όχι μόνο η σύζυγός του, σα να μη συμβαίνει τίποτα, έκανε και τη…βόλτα της με μία μηχανή, αλλά καταπάτησαν και τα όσα ισχύουν για το σύνολο των πολιτών με βάση το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 4899/6.11.2020.

Σύμφωνα με τις προβλέπεις που ισχύουν για τις επιπρόσθετες αθλητικές δραστηριότητες, σε ισχύ είναι η απαγόρευση της παραμονής πολιτών σε χώρους εξωτερικής άθλησης, οργανωμένες μαρίνες, πάρκα και άλση.

Και αναίσθητος και παράνομος λοιπόν ο Μωυσής Μητσοτάκης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here