Η ομάδα «αλήθειας» υιοθετεί ρεπορτάζ του Απ. Φωτιάδη στον Guardian το 2017, τον καταγγέλλει το 2020

0
625

Η ΝΔ λοιπόν, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το omadamnimis.gr, αποθέωνε και υιοθετούσε ρεπορτάζ του Απόστολου Φωτιάδη το 2017, καθώς το περιεχόμενό του ασκούσε κριτική στον Γ. Μουζάλα και την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα, που η κριτική εστιάζεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον καταγγέλλει ως «πρώην υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, ακριβώς την ίδια τακτική είχε και έχει ακολουθήσει και η ομάδα «αλήθειας». Είναι αν μη τι άλλο κωμικοτραγικό το γεγονός ότι η εν λόγω ομάδα, την ίδια ακριβώς περίοδο, δηλαδή στις 9 Μαρτίου του 2017, υιοθετούσε το ρεπορτάζ του Guardian και του δημοσιογράφου, δημοσιεύοντας μάλιστα κάρτα στα κοινωνικά δίκτυα με το σχόλιο «η μπίζνα των ανθρωπιστών». Η εμπιστοσύνη τους στο ρεπορτάζ αποτυπώνεται από τις πρώτες κιόλας λέξεις του κειμένου που υπάρχει στην κάρτα: «Ο Guardian λέει»…

Χθες, 17 Ιουνίου 2020, με κυβέρνηση Μητσοτάκη και με το ρεπορτάζ του Απόστολου Φωτιάδη να αποκαλύπτει τις πρακτικές της ΝΔ στην οικονομία και στην αδιαφανή διαχείριση του δημόσιου χρήματος, η ίδια ομάδα δημιουργεί βίντεο καταγγέλλοντας τον ίδιο δημοσιογράφο και το ίδιο μέσο που το 2017 υιοθετούσε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here