Ζεστό κρατικό χρήμα ύψους σχεδόν 7,5 εκατ. ευρώ αποφάσισε να μοιράσει ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εν μέσω της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού. Την περίοδο που νοικοκυριά και επιχειρήσεις ματώνουν για να βγάλουν το μήνα, η κυβέρνηση της ΝΔ επιστρέφει στην παλιά και δοκιμασμένη συνταγή της πανδημίας, δηλαδή την έμμεση χρηματοδότηση των ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, η…αναγκαία ενημέρωση των πολιτών εκπορεύεται από την ενεργειακή κρίση -που σε κάθε περίπτωση είναι γνωστή εδώ και μήνες- και τις δράσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η επικοινωνιακής προβολή θα χρηματοδοτηθεί από το ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης (ανάρτηση στη «Διαύγεια» 3 Οκτωβρίου 2022) «το πρόγραμμα επικοινωνιακή προβολή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο των δράσεων “Εξοικονόμηση Ενέργειας”, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου.

Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέρχεται στο συνολικό ποσό ύψους επτά εκατομμυρίων τετρακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (7.440.000,00 €).

Δείτε τη σχετική απόφαση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here