Πρόστιμα και διαγραφές στους ανέργους, αυξήσεις στους μισθούς των δικών τους παιδιών, είναι το δόγμα που συνεχίζει να ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, πρώην ΟΑΕΔ.

Μετά την εφαρμογή του νόμου για την «αστυνομία ανέργων» που καθιστά εν δυνάμει…εγκληματίες τους εγγεγραμμένους στα μητρώα της ΔΥΠΑ, ο διοικητής προχώρησε σε αύξηση του μισθού του κατά 1.000 ευρώ, μετά την ψήφιση του νόμου «Δουλειές ξανά»!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Θέμα: «Χίλια ευρώ αυξήθηκε ο μισθός του κ. Διοικητή της ΔΥΠΑ!»

Ο κ. Διοικητής αύξησε τον μισθό του με διαδικασίες εξπρές κατά 1.000 ευρώ μετά την ψήφιση του νόμου “Δουλειές ξανά”!

Ο κ. Διοικητής, που συνεχίζει τις ημέρες καριέρας του στη ΔΥΠΑ, ο κ. Διοικητής που φωτογραφίζεται διαρκώς ανέμελος, ο κ. Διοικητής ο οποίος έφερε στο ΔΣ του ΟΑΕΔ τον Απρίλιο του 2022, την ημέρα της γενικής απεργίας των εργαζομένων, αύξηση του ποσού των ελέγχων. Από τον Απρίλιο, έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες και το θέμα πηγαινοέρχεται μέσα από μια διαδικασία γραφειοκρατίας και εμπαιγμού των εργαζομένων. Βεβαίως, ούτε το ζήτημα του αφορολόγητου, που επανειλημμένως ο κ. Υπουργός και ο κ. Διοικητής έχουν συμφωνήσει ότι πρόκειται για δίκαιο αίτημα, έχει προχωρήσει.

Ο ίδιος αυτός κ. Διοικητής, ο οποίος με ύφος αυστηρό και απειλητικό απευθύνεται σε υπηρεσιακούς παράγοντες, όταν δεν φωτογραφίζεται, κατάφερε να αυξήσει τον μισθό του κατά 1.000 ευρώ! Για την αύξηση του ποσού των ελέγχων κατά 8 ευρώ, δυσκολεύεται!

Ο ίδιος αυτός κ Διοικητής θα κυνηγά και θα διαγράφει για 2 χρόνια τους ανέργους που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας, σε συνεδρίασή του στις 21/9/2022, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, αναφορικά με τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ και την Πολιτική Ηγεσία για την αύξηση του ποσού των ελέγχων και το αφορολόγητο ότι: Αν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου δεν έχει εκδοθεί ΚΥΑ με την αύξηση του ποσού των ελέγχων και το αφορολόγητο, η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Το να πηγαινοέρχεται το θέμα στο Υπουργείο, να επανεξετάζεται και επαναποφασίζεται από το ΔΣ κάθε τρεις και λίγο, θυμίζει το περίφημο Γιοφύρι της Άρτας, για το οποίο μπορεί να… περηφανεύεται το “περίφημο” επιτελικό κράτος.

Ο εμπαιγμός και η υποκρισία έχουν όρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here