Το κρατικό Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαψεύδει εμφατικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον Υπουργό Χρυσοχοΐδη και την ΕΛ.ΑΣ.

0
645

Την απέλπιδα προσπάθεια να κρύψει την αλήθεια και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα επιχειρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη διαφυγή του καταδικασθέντα Χρήστου Παππά.

Ο Νο2 της εγκληματικής οργάνωσης, παραμένει ασύλληπτος 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου και ενώ η ίδια η Ελληνική Αστυνομία αλλά και μέλη της ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων, διαβεβαίωναν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι το σύνολο των καταδικασθέντων βρίσκεται σε κλοιό παρακολούθησης.

Μεταξύ αυτών ο…πολύς Σταύρος Μπαλάσκας.

Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι το ρεπορτάζ του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται υπό την «κηδεμονία» του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη) και το οποίο, την 14η Οκτωβρίου του 2020, ανήμερα της ανακοίνωσης των ποινών, διαμήνυσε μέσω twitter: «Η αστυνομία είναι πανέτοιμη για τις άμεσες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ.

Το ρεπορτάζ του ΑΠΕ/ΜΠΕ μεταδόθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ τη χώρας -με στόχο προφανώς να αναδείξουν την…άριστη οργάνωση και ετοιμότητα του Υπουργείου και του Χρυσοχοΐδη- εν αναμονή των τελεσίδικων (σε πρώτο βαθμό) αποφάσεων.

Η φυγή Παππά όμως, τους χάλασε το αφήγημα. Και σήμερα, μπροστά στη δικαιολογημένη οργή των πολιτών, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν διστάζει να διαψεύσει όσα το ίδιο διέρρεε, 9 ημέρες νωρίτερα!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας καλεί να παρανομήσει», απαντά στην ανακοίνωσή του -τίτλο που αναμεταδίδει και το ΑΠΕ/ΜΠΕ- αναφέροντας, μεταξύ άλλων, «εάν η Αστυνομία παρακολουθούσε με οποιοδήποτε τρόπο τον Χ. Παππά θα παρανομούσε διπλά. Απέναντι σε ένα πολίτη και απέναντι σε ένα κατηγορούμενο. Στη σημερινή Ελλάδα και διακυβέρνηση οι παρακολουθήσεις γίνονται με εντολή εισαγγελέα. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη να το δηλώσει καθαρά!».

Αλήθεια, αν ισχύουν όσα αναφέρει στη σημερινή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τότε γιατί δεν διέψευσε όσα διαμήνυαν πηγές του από την 14η Οκτωβρίου 2020; Μετέδωσε fake news το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων;

Είναι και ψεύτες αλλά και επικίνδυνοι. Με πρώτο τον ίδιο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here