Εφτά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη…δημοσιογραφική κάλυψη από τον όμιλο ΣΚΑΙ.

«Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο», ακούσαμε το πρωί της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 (στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε την λιγότερη γνωστή στο ευρύ κοινό μετάδοση των γεγονότων).

Ολόκληρο το απόσπασμα:

Φυσικά, ο Άρης Πορτοσάλτε δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Καθώς, μερικά λεπτά αργότερα, έφτασε στο σημείο να δώσει βήμα στον Κασιδιάρη, προτρέποντάς τον μάλιστα «να βρουν τρόπο (οι της Χρυσής Αυγής) να μην τους πιάνουν στο στόμα τους»!

Έχουν περάσει μερικές μονάχα ώρες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη νεοναζιστική οργάνωση και ο ΣΚΑΙ συνέχιζε να προπαγανδίζει την θεωρία των «δύο άκρων», μεταδίδοντας μάλιστα ότι «ο δολοφόνος ήταν μέλος του αριστερού χώρου».

Δελτίο ειδήσεων το επόμενο βράδυ. Ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους, η κοινωνία είναι οργισμένη, αλλά ο τηλεοπτικός σταθμός θεωρεί ότι πρέπει να ακούσουμε το τότε δεξί χέρι του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, να μας λέει ότι πίσω από τη δολοφονία του Φύσσα βρίσκεται η τροφοδότηση της βίας από τον ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here