«Απόφαση του Μητσότακη το άνοιγμα του θεάτρου, ενάντια στις εισηγήσεις των ειδικών», αποκαλύπτει ο Μαρκουλάκης

0
1072

Το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της ΝΔ στη διαχείριση της πανδημίας αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση. Τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά και η μοναδική απάντηση που δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι «η συλλογική ευθύνη».

Άλλωστε, η σημερινή αποκάλυψη του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις ΜΕΘ στην Περιφέρεια Αττικής είναι ενδεικτική της ζοφερής πραγματικότητας που ήδη βιώνει αλλά κυρίως που πρόκειται να βιώσει η ελληνική κοινωνία.

Επιπρόσθετα σε όλα αυτά, αλλά και επίσης αποκαλυπτικά, είναι όσα διαβάζουμε σήμερα μέσω της διαδικτυακής συζήτησης του Χρήστου Χωμενίδη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

«Εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω), ευχαριστούμε θερμά τον Constantinos Markoulakis για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές», ανέφερε στη σελίδα του στο facebook ο Χρ. Χωμενίδης με τον υποψήφιο στο Επικρατείας της ΝΔ να απαντά ότι τα συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στον Μητσοτάκη, τη Μενδώνη και τον Γιατρομανωλάκη, που αποφάσισαν να πάνε κόντρα στις εισηγήσεις των ειδικών!

«Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών», ήταν η απάντηση του άτυπου συμβούλου του Μητσοτάκη!

Η αποκάλυψη Μαρκουλάκη δίνει απαντήσεις σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, από την άρση των μέτρων περιορισμού μέχρι και σήμερα, με την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων. Αλλά, κυρίως, δίνει απάντηση στο ποιοι έχουν την ευθύνη για το μπάχαλο που επικρατεί στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here