«Τη διαγραφή των καταχρηστικών και τοκογλυφικών χρεώσεων» για τα δάνεια της ΝΔ ζητούσε ο Κύρτσος

0
283

Το θράσος και τα πρώτα σημάδια της αλαζονείας της εξουσίας που πήγαζε από την ευρεία νίκη στις ευρωεκλογές, αποτύπωνε η θέση του ευρωβουλευτή του κόμματος Γιώργου Κύρτσου, αναφορικά με τα χρέη της ΝΔ.

Ο ευρωβουλευτής, επιχειρώντας να απαντήσει στις βάσιμες καταγγελίες περί σπατάλης υπέρογκων ποσών από τη ΝΔ για τη διαφήμιση στο διαδίκτυο δήλωνε ότι επρόκειτο για πιέσεις που αποσκοπούσαν στην πολιτική αδρανοποίηση του κόμματος!

Ο κ. Κύρτσος πήγαινε το θέμα και ένα βήμα παρακάτω, ζητώντας το κούρεμα του χρέους της ΝΔ με «τη διαγραφή των καταχρηστικών και τοκογλυφικών χρεώσεων».

Η συζήτηση αυτή αλλά και οι καταγγελίες που τη συνόδευαν, είχαν βάση όπως αποδείχτηκε σχετικά πρόσφατα. Όπως προέκυψε από τα επίσημα στοιχεία της Google, η ΝΔ από τις 20 Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 12 Μαΐου 2020, δαπάνησε συνολικά 648.950 ευρώ σε πολιτικές διαφημίσεις! Πρόκειται για την τρίτη υψηλότερη δαπάνη κόμματος πίσω από το Συντηρητικό κόμμα (1.053.600 ευρώ) και το Εργατικό κόμμα (692.450 ευρώ) στην Αγγλία.

Την ώρα λοιπόν που η ΝΔ χρωστούσε σχεδόν 310 εκατ. ευρώ, δαπανούσε σχεδόν 700 χιλιάδες ευρώ μόνο για τις διαφημίσεις της στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here