Αυτές τις μέρες του 2019 η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, καθώς μετρούσαμε αντίστροφα για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της 7ης Ιούλιου.

Η ΝΔ με τη μεγάλη νίκη της στις ευρωεκλογές πορευόταν με τον αέρα του νικητή, ο Μητσοτάκης κρυβόταν από τη διεξαγωγή debate, γνωρίζοντας ότι οι τηλεοπτικοί μονόλογοι στα υπερπροσατευμένα στούντιο των ΜΜΕ και οι ομιλίες σε ψηφοφόρους του κόμματος δεν μπορούν να πλήξουν την εικόνα του, μειώνοντας την αποδοχή του.

Την ίδια ώρα όμως, σοβαρές ήταν οι αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ. Η σύγκρουση στο εσωτερικό του για τις υποψηφιότητες -αλλά και για την γραμμή του κόμματος που έβλεπε να συμπιέζεται ανάμεσα στην πόλωση ΝΔ-ΣΥΡΡΙΖΑ- ήταν η τέλεια αφορμή για την έξοδο από το κόμμα του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. Αφορμή στάθηκε η επιλογή της Γεννηματά να βάλει στη πρώτη θέση του Επικρατείας τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Μία ημέρα μετά, δηλαδή σαν σήμερα στις 4 Ιουνίου του 2019, ο Βενιζέλος, μέσα από συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ κάνει την…αποτίμησή του. Με αυτοκριτική και μέτρο, αναφέρει όσα πιστεύει ο ίδιος ότι συμβολίζει.

Ο ίδιος, σε ένα κρεσέντο προσωπικών αναφορών, κατόρθωσε να αναφερθεί στον εαυτό του και στα πολιτικά του πεπραγμένα με τη λέξη «εγώ» τουλάχιστον 26 φορές! Και όλα αυτά σε μια συνέντευξη 25 λεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here