Ο Μητσοτάκης…αντιστασιακός, ο Γεωργιάδης εναντίον των…κατσαπλιάδων

0
176

Μετά τον πολιτικό κρατούμενο 6 μηνών από τη χούντα, όπως είχε δηλώσει ο Πρόεδρος της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή, με αφορμή την τοποθέτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μητσοτάκης, παραχαράσσοντας προκλητικά την ιστορία του τόπου μας, προχώρησε σε μία ακόμη λαθροχειρία: Έβαλε, στην ίδια πρόταση, την συντηρητική παράταξη με την εθνική αντίσταση, δηλώνοντας ότι «στην εθνική αντίσταση πολέμησε όλος ο ελληνικός λαός», ότι «δεν αποτελεί προνόμιο της Αριστέρας η εθνική αντίσταση» αλλά και ότι η παράταξή του «είχε ανθρώπους που πολέμησαν, που θυσιάστηκαν στην εθνική αντίσταση».

Το νέο κεφάλαιο διαστρέβλωσης της ιστορίας από την πλευρά του σημερινού Πρωθυπουργού, δεν αποτελεί εντύπωση. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι άλλωστε μια από τις αγαπημένες του τακτικές, με τη βοήθεια των ΜΜΕ και των στελεχών της ΝΔ.

Ωστόσο, μια ματιά στο πρόσφατο, προ περίπου 3 μηνών, παρελθόν, αρκεί για να κατανοήσει ο ελληνικός λαός πώς η ΝΔ αντιλαμβάνεται μέχρι και σήμερα την εθνική αντίσταση.

22 Ιουλίου 2020: Ο Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της…παρατάξεως και Υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας κατά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του πορίσματος της Προανακριτικής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο, και απευθυνόμενος στον Π. Πολάκη, δήλωνε ότι «εμείς δεν θαυμάζουμε τον Βελουχιώτη», χαρακτηρίζοντας «κατσαπλιάδες» αυτούς που αντιστάθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here