Συνωστισμός επενδυτών στο Μέγαρο Μαξίμου, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας «Βήμα», σαν σήμερα το 2019

0
214

Με κεντρικό θέμα και τίτλο το…συνωστισμό επενδυτών στο Μέγαρο Μαξίμου, κυκλοφορούσε, σαν σήμερα, το 2019, η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

Η εφημερίδα του ομίλου Μαρινάκη, αφού εξιστορούσε ένα περιστατικό λίγο πριν την περιοδεία του Μητσοτάκη στη Βοιωτία (όπου η ίδια η εφημερίδα ομολογεί ότι πρόκειται για…ελαφρώς τραβηγμένο σενάριο…) σημειώνοντας ότι «οι επιχειρηματίες συνειδητοποιούν ότι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ανάπτυξη, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι «ο Πρωθυπουργός συναντά όλους τους σοβαρούς επενδυτές στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να μη δημιουργούνται συνθήκες αδιαφάνειας. Στις συναντήσεις αυτές, για να μη δίνεται η εντύπωση προσωπικής επαφής, παρευρίσκονται τις περισσότερες φορές και οι αρμόδιοι υπουργοί, οι οποίοι συχνά συναντούν για πρώτη φορά τους επιχειρηματίες και επενδυτές στο πρωθυπουργικό γραφείο».

Στη συνέχεια η εφημερίδα μας…υπενθύμιζε ότι «ο κ. Μητσοτάκης, έχοντας εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και ασχοληθεί με τα venture capitals, αποδίδει μεγάλη σημασία στις συνεννοήσεις με τους επιχειρηματίες. Επιπλέον, όσο ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασχολήθηκε με τα θέματα που τον ενδιέφεραν να προωθήσει εφόσον αναλάμβανε την πρωθυπουργία και προσπαθεί να επισπεύσει τις συζητήσεις, ακούγοντας και την πλευρά της αγοράς».

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, όλα αυτά δεν αποτελούν καν σενάριο, αλλά κακόγουστη προπαγάνδα, βγαλμένη από παλιότερες δεκαετίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here