Επικίνδυνοι. Μόνο με αυτή τη λέξη θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τα όσα διαδραματίζονται από τις 4 Μαΐου, από όταν δηλαδή μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο «βγαίνουμε από το σπίτι» αλλά οφείλουμε «να μείνουμε ασφαλείς». Από όταν δηλαδή οι πολίτες, μετά από σχεδόν 2 μήνες εγκλεισμού και πειθαρχίας βγήκαν δειλά-δειλά από τα σπίτια τους για να πάρουν μια ανάσα. Μπορούσαν όμως; Σύμφωνα με τα όσα είδαμε να διαδραματίζονται στην πλατεία της Κυψέλης και της Αγίας Παρασκευής, προφανώς και όχι. Διότι η επέμβαση της αστυνομίας και των ΜΑΤ, το κυνηγητό νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία και η χρήση χημικών, παράλληλα με τη δημιουργία κλίματος από τα ΜΜΕ, ο… προαυλισμός απαγορευόταν.

Αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Διότι χθες, κατά τη διάρκεια της παράδοσης της πλατείας Ομονοίας, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και της αστυνομίας, ο συνωστισμός εκατοντάδων πολιτών αντιμετωπίστηκε με χαμόγελα και selfies.

Οπότε μάλλον θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στις πλατείες που βρίσκεται μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στις πλατείες που βρίσκεται μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Σπουδαία νέα για την ανθρωπότητα: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέων μελετών ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στις πλατείες που βρίσκεται μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη. #Μπακογιάννης #Ομονοια https://youtu.be/38-1CWoel4c

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Freitag, 15. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here