Η ωμή παρέμβαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου για την αγόρευση της Εισαγγελέως, κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, δεν είναι μονοσήμαντη.

Διότι αυτή η ευθεία -και ολοκληρωτική- παρέμβαση από ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, έρχεται να προστεθεί στις ήδη δημόσιες τοποθετήσεις και θέσεις του για την εργασία και άρα για τις ζωές των πολιτών. Τις ζωές όλων μας.

Ο κ. Σκέρτσος λοιπόν, που από τις 8 Ιουλίου του 2019 βρίσκεται εντός του Μεγάρου Μαξίμου και δίπλα στον Μητσοτάκη, έχει χαρακτηρίσει «επιτυχημένες» τις «μεταρρυθμίσεις» των μνημονίων, όπως είναι ο υποκατώτος μισθός, οι μειώσεις των μισθών και η διάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Ο Άκης Σκέρτσος θεωρεί επιτυχημένες τις "μεταρρυθμίσεις" που διέλυσαν εργασιακά κεκτημένα

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Ο Άκης Σκέρτσος, δεξί χέρι του Μητσοτάκη, δήλωνε, από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ, την ικανοποίησή του για τις "μεταρρυθμίσεις" που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις. https://www.youtube.com/watch?v=VZSf8Z-mr_s#ΝΔ_θελατε

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Donnerstag, 14. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here