Μόλις 24.800 ευρώ θα κοστίσει στους φορολογούμενους το νέο γραφείο του Ν. Παπαθανάση

0
398

Επιδίωξαν, ειδικά ο Υπουργός Ανάπτυξης, να υποβαθμίσουν το θέμα που είδε προ ημερών το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ανακαίνιση – αναβάθμιση του γραφείου που εδρεύει ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, πράγματι η κυβέρνηση δια μέσω του Παπαθανάση έχει ήδη εγκρίνει δαπάνη συνολικού ύψους 24.800 ευρώ για το νέο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού!

Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης, οι Υπουργοί του Μητσοτάκη δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ο ελληνικός λαός.

Διαβάζουμε λοιπόν στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στις 27 Αυγούστου του 2020, με αριθμό πρωτοκόλλου ΤΟΔΥ/ΑΑΥ204/2020:

Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 24.800,00 Ευρώ (είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων Ευρώ) για την πραγματοποίηση και πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού της ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε, οικονομικού έτους 2020 για διαμόρφωση χώρων Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάση, με χρόνο υλοποίησης
27/08/2020-31/12/2020
“.

Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here