Είπαν και υποσχέθηκαν τα πάντα προεκλογικά, με την αμέριστη στήριξη των ΜΜΕ. Κατόρθωσαν να γεμίσουμε με fake news την επικαιρότητα, να πατήσουν πάνω στο συναίσθημα των πολιτών αλλά και να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Σήμερα, μερικές ώρες πριν από το τέλος του 2019, με τη ΝΔ του Μητσοτάκη να βρίσκεται στην εξουσία σχεδόν 5 μήνες θυμόμαστε μια από τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις. Την επένδυση στο Ελληνικό, την οποία «θα ξεμπλόκαρε η ΝΔ από την πρώτη εβδομάδα», όπως δήλωνε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ στις αρχές Ιουνίου. Και η οποία…μετατέθηκε για το τέλος του 2019 από τον (συν)αρμόδιο Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν πλέον είχαν κερδίσει στις εκλογές.

Μετά την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την άμεση λύση του προσφυγικού, τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, την έκρηξη επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας, τη γενναία μείωση της φορολογίας, την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, μετράμε αντίστροφα για μια ακόμα προεκλογική δέσμευση του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ που αποδείχτηκε φούσκα.

4 και σήμερα. Μετά την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την άμεση λύση του προσφυγικού, τη μείωση των πρωτογενών…

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here