Την ιδιαίτερη και στενή σχέση που διατηρεί από την ηλικία των 20 ετών με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη καθώς και την πολύτιμη βοήθεια που του πρόσφερε για την αύξηση των κερδών της επιχείρησής του, περιέγραφε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ, ο σημερινός Υπουργός και Αντιπρόεδρος της ΝΔ, έπλεκε το εγκώμιο του αντισημίτη, ιδρυτή της «4ης Αυγούστου», αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα τους ενώνουν αλλά και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν πρόκειται ποτέ να αποκηρύξει τη σχέση τους».

Ο κ. Γεωργιάδης λοιπόν, γνωρίστηκε με τον φιλοχουντικό Πλεύρη σε έκθεση βιβλίου, στο περίπτερο των εκδόσεων Γεωργιάδη, όπου ο τελευταίος τον πλησίασε με στόχο να του προσφέρει τη βοήθειά του, μέσω της τηλεπώλησης των βιβλίων των εκδόσεων του σημερινού Υπουργού.

Η εν λόγω συνεργασία Πλεύρη – Γεωργιάδη, απέφερε πολλά κέρδη στον σημερινό Υπουργό καθώς όπως δήλωνε από τις 20-30 χιλιάδες δραχμές τζίρο την ημέρα, έφτασε τις 300-400 χιλιάδες δραχμές την ημέρα!

Στο ίδιο σημείο της περιγραφής του -και ενώ το άκουσμα του ονόματος του Πλεύρη πυροδοτούσε θερμά χειροκροτήματα από τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ- μαθαίνουμε επίσης ότι οι γονείς του Γεωργιάδη ήταν φίλοι με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Ωστόσο, η…κορύφωση της αποθέωσης Πλεύρη από το σήμερα Νο2 της ΝΔ ήταν όταν ο Γεωργιάδης περιέγραφε την άρνηση του Πλεύρη να δεχτεί ποσοστό από τα κέρδη: «Εγώ ζω για ιδέες και όχι από ιδέες» υποκρίθηκε ο υμνητής της «4ης Αυγούστου», απαντώντας παράλληλα ότι ο ίδιος «είναι δικηγόρος και παίρνει λεφτά από τα καθάρματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here