«Η χούντα πέφτει, είναι θέμα λίγων μηνών, δεν έχουμε κανένα θέμα». Με αυτή τη φράση, αυτές τις μέρες του 2018 και απευθυνόμενος στον Αντώνη Ρέμο και σε όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των Ποσειδώνιων 2018, ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του ΔΟΛ Βαγγέλης Μαρινάκης δημοσιοποίησε την άποψή του για την τότε εκλεγμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς και οι προθέσεις του Μαρινάκη σε σχέση με τον Α. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει γνωστές με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Είτε από τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του εφοπλιστή, είτε ακόμη και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η δήλωση Μαρινάκη έγινε δεκτή με..ενθουσιασμό από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου -σήμερα διευθυντή του γραφείου τύπου- της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος επέλεξε την αναπαραγωγή της.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί από εκείνη την περίοδο, είναι αυτός ο ετερόκλητος συνδυασμός προσώπων, πολιτικών σχηματισμών και επιχειρηματικών συμφερόντων που χαρακτήριζαν μια εκλεγμένη κυβέρνηση «χούντα».

07.06.2018: Ο Β. Μαρινάκης χαρακτηρίζει «χούντα» την τότε εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση

Αυτές τις μέρες του 2018, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήριζε «χούντα» την τότε εκλεγμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αντώνη Ρέμο να του προσφέρει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Είχαν προηγηθεί Κωνσταντοπούλου, Γεωργιάδης, Τζήμερος, Πρέκας, Κούζηλος. omadamnimis.gr

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Dienstag, 9. Juni 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here