Δεν έχουν περάσει παρά μόνο τέσσερα 24ωρα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έγινε γνωστή η φωτογραφία με τον αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο να λαμβάνει τη θεία κοινωνία, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Την ίδια ημέρα, το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πορείας των κρουσμάτων, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κληθείς να τοποθετηθεί για το εν λόγω περιστατικό, άδειασε την ενέργεια του Γ. Κουμουτσάκου, λέγοντας ότι “όλοι είμαστε Χριστιανοί, αλλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”. Συνεχίζοντας, ο Χαρδαλιάς, επεσήμανε ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα, αδειάζοντας εμφατικά τον Κουμουτσάκο.

Μέχρι να φτάσουμε σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, όπου ο Υφυπουργός της κυβέρνησης του Μητσοτάκη, έκανε ακριβώς αυτό για το οποίο επέκρινε τον Κουμουτσάκο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καρδίτσα, Χαρδαλιάς με…άριστη άνεση, έσκυψε και φίλησε το χέρι του παπά, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ο παπάς, δεν φορούσαν μάσκες!

Ο Χαρδαλιάς δεν κάνει επίδειξη της πίστης του, απλά φιλάει χέρια παπάδων!

Νίκος Χαρδαλιάς στις 18 Σεπτεμβρίου 2020: Έχω επιλέξει να μην κάνω επίδειξη της πίστης μου.Νίκος Χαρδαλιάς στις 22 Σεπτεμβρίου 2020: Χειροφίλημα σε παπά μπροστά στις κάμερες.Ψεκασμένη κυβέρνηση τσίρκο! #ΝΔ_ξεφτιλες #Lockdown2 #Covid_19 #Χαρδαλιαhttps://www.omadamnimis.gr/

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Dienstag, 22. September 2020

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here