Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας. Έχει πρόβλημα αλλά η πόλη της Δράμας και έχει πρόβλημα όλος ο νομός και πιέζεται λόγω διασποράς του κορονοιού. και προφανώς πρέπει να αναρωτηθούμε άλλη μία φορά πώς αντιμετωπίσαμε τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα τον τελευταίο ένα δύο μήνες για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο στη Δράμα.”

Χθες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναγκαστική αεροδιακομιδή ασθενών με κορωνοϊό από τη Δράμα στην Αθήνα καθώς δεν υπήρχε ούτε μία ελεύθερη κλίνη ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τους πολίτες για της Δράμας που δεν υπάρχουν ελεύθερες κλίνες ΜΕΘ, επιρρίπτοντας ευθύνες για τη διασπορά της νόσου στο νομό!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Υπουργός Υγείας, σκοτώνοντας τη λογική, δήλωσε ότι “δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας” αλλά “η πόλη της Δράμας και όλος ο νομός και πιέζεται λόγω διασποράς του κορωνοϊού”, δείχνοντας στη συνέχεια με το δάχτυλο τους πολίτες: “Προφανώς πρέπει να αναρωτηθούμε άλλη μία φορά πώς αντιμετωπίσαμε τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα τον τελευταίο ένα δύο μήνες για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο στη Δράμα”.

Ντράπηκε και η ντροπή με τον λίγο και εκτός τόπου και χρόνου Υπουργό του Μητσοτάκη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here