Μόνο (πικρά) γέλια προκαλεί πλέον η κυβέρνηση της ΝΔ αναφορικά με την διαχείρισή της στο ζήτημα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η φωνές υποστήριξης από τα ΜΜΕ και κορυφαία στελέχη της ΝΔ για την επιλογή Μητσοτάκη να…καταρτίσει τους επιστήμονες, τελικά εξελίχθηκε σε νέους επαίνους αλλά αυτή τη φορά για την επιλογή του να αποσύρει την μέχρι πριν λίγες ώρες «ορθή απόφασή του»!

Σε αυτό το φιάσκο, με ξεκάθαρα σημεία διαπλοκής και σκανδάλου που θα κόστιζε στον ελληνικό λαό τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε -φυσικά- ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος και Υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης, στις 10:57 το πρωϊ της Τετάρτης δήλωνε τόσο ένθερμα την υποστήριξή του για τα εν λόγω προγράμματα που έφτανε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «χιλιάδες επιστήμονες του στέλνουν email γράφοντάς του ότι είναι πολύ καλή η τηλεκατάρτιση».

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, στις 20:31 -και αφού είχε προηγηθεί η απόσυρση της διαδικασίας- ο ίδιος άνθρωπος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έδινε τα «μπράβο στον Μητσοτάκη που απέσυρε τα προγράμματα τηλεκατάρτισης».

O Άδωνις Γεωργιάδης πριν και μετά την απόσυρση της τηλεκατάρτισης

Άδωνις Γεωργιάδης στις 10:57 της Τετάρτης: «Χιλιάδες επιστήμονες λένε ότι είναι πολύ καλή η τηλεκατάρτιση».Άδωνις Γεωργίαδης στις 20:31 της Τετάρτης: «Μπράβο στον Μητσοτάκη που απέσυρε τα προγράμματα τηλεκατάρτισης».https://youtu.be/PjDi0CAUj88#Σκοιλ_Ελικικου #μετζη_του_νεουκτη

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here