Όταν τα τρολ της (ακρο)δεξιάς διέδιδαν ότι ο Τσίπρας «αγόρασε βίλα 1,3 εκατ. ευρώ»

0
558

Αποκαλυπτικά της μανίας και της στοχοποίησης του ομίλου Μαρινάκη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με «πιστόλια» τους Κουρτάκη και Παπαχρήστο είναι τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, μετά και την απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό της απόγνωσης που βρίσκεται το συγκρότημα alter ego και η ΝΔ είναι η πραγματική διάσταση της ιστορίας με το σπίτι στη Λαυρετωτική, που από «αγορά» και μάλιστα ύψους «1,3 εκατ. ευρώ» κατέληξε στην «ενοικίαση χωρίς σχετικό ενοικιαστήριο» και από εκεί στο «χαμηλό ύψος του ενοικίου» και την «απουσία ενεργειακού πιστοποιητικού»!

Δεν είναι φυσικά πρωτόγνωρα όλα αυτά. Η μάχη για την υπεράσπιση της κυβέρνησης του Μητσοτάκη από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους θα είναι αδυσώπητη. Θα έχει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και φυσικά, όπως έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Στο παιχνίδι της προπαγάνδας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι μηχανισμοί των τρολ που από το περασμένο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, διέδιδαν -μετά μανίας- ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αγόρασε βίλα στο Σούνιο».

Σήμερα, που όλοι πλέον γνωρίζουν την αλήθεια, με αποδείξεις και όχι με δηλώσεις, ας θυμηθούμε κάποιους από τους λογαριασμούς -με τα σχετικά tweets- που μπήκαν με…πάθος (γιατί τους έπνιγε το δίκιο) στην διασπορά ψευδών ειδήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here