Χιλιάδες πολίτες δηλώνουν συμμετοχή για «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα» – Οι εγκληματικές ευθύνες Μητσοτάκη, Γκραμπόφσκι και Υπουργών

0
1204

Τον εγκληματικό για τη δημόσια υγεία χειρισμό από την πλευρά των στελεχών ΝΔ στην υπόθεση της Πάρνηθας είναι πιθανό να κληθεί να διαχειριστεί τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση, ξεκινώντας από αύριο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αφού δεν κατόρθωσαν να αποκρύψουν την ποδηλατάδα και το motocross του Πρωθυπουργικού ζεύγους και αφού μας είπαν ότι είναι…ανθρώπινος ο Μητσοτάκης, τελικά κατέληξαν στην ανομολόγητη μέχρι τότε διαπίστωση ότι δεν είναι παράνομη πράξη η άθληση μακριά από τον τόπο κατοικίας των πολιτών.

Την αρχή έκανε ο πάντα λαλίστατος Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να πάνε στην Πάρνηθα, αφού στείλουν το σχετικό sms, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στις 6 Νοεμβρίου 2020.

Μεταξύ των υπερασπιστών της πράξης των Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ανακάλυψε ακόμη μία…συνομωσία εις βάρος του πολυαγαπημένου μας ζεύγους.

Το ζήτημα μέσα από αυτή την τραγελαφική υπόθεση είναι η αντίδραση των πολιτών. Που όπως και να το δει κάποιος, δεν είναι μονάχα πιεσμένοι από την πολυήμερη (ουσιαστικά πολύμηνη, συνυπολογίζοντας το πρώτο lockdown) παραμονή στα σπίτια τους, αλλά βλέπουν και ότι οι κόποι τους έχουν πάει κυριολεκτικά στράφι. Με σχεδόν 100 θύματα καθημερινά από την πανδημία, με ένα ΕΣΥ που στην πραγματικότητα δεν ενισχύθηκε ποτέ, με γεμάτες τις ΜΕΘ, με ευχολόγια για το εμβόλιο που κάποια στιγμή θα έρθει, με ρημαγμένη την ψυχολογία τους και την οικονομική τους θέση.

Κάπως έτσι, η παράνομη και αναίσθητη πράξη των Μητσοτάκη – Γκραμπόφκσι και οι δικαιολογίες κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών που μόνο στόχο είχαν την κάλυψη του πρωθυπουργικού ζεύγους, φέρνει και μια ηχηρή απάντηση μέσα από τα social media.

Το event στο facebook με τίτλο «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα!» με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς μάσκα με πέντε πολίτες, χωρίς να τηρεί τις απαιτούμενες αποστάσεις, έχει ήδη φτάσει σχεδόν τις 16 χιλιάδες συμμετοχές!

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 στις 11.00 το πρωί, με προορισμό (φυσικά) την Πάρνηθα!

Τι θα συμβεί αν ένα ποσοστό των πολιτών αποφασίσει να κάνει πράξη αυτή την πρόθεσή του;

Ποιος θα φέρει την ευθύνη για τον πιθανό συνωστισμό πολιτών;

Ποιος θα φέρει την ευθύνη για πιθανή διασπορά των κρουσμάτων;

Οι απαντήσεις βρίσκονται στις πράξεις και στις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here